Duurzame energie met Energie Alternatief

Met Energie alternatief houden wij ons bezig met duurzame energieoplossingen. Zo adviseren en leveren wij een totaaloplossing voor zonne-energie bij u thuis en zorgen voor een makkelijk en goede manier om over te stappen op zonne-energie. Geen ingewikkelde offertes, berekeningen of meerdere afspraken met monteurs. Energie Alternatief neemt u graag alles uit je handen en zorgen voor een goed en vlekkeloos traject om zonne-energie aan huis op te wekken.

“Voor niets gaat de zon op”

Theo Eeuwes

Ik heb een eigen bedrijf met de naam Ideeuwes. Daarmee ben ik veel bezig met innovatie en duurzame energie. Mijn slogan is ‘Innovatie in de praktijk’. Ik heb met verschillende projecten mee gedaan om alternatieve energiemogelijkheden te onderzoeken. Zo heb ik een hele grote bijdrage geleverd aan de realisatie van het project ‘De Energie Producerende Kas’. Ik heb verder ook aan andere projecten omtrent alternatieve energie gewerkt. In 2012 ben ik met mijn broer een bedrijf begonnen meer gericht op zonne-energie.
Jos Eeuwes

Ik heb vanaf mijn schooltijd als zelfstandige gewerkt. Tot 2000 heb ik een glastuinbouwbedrijf gehad met veel vernieuwende technologie. Daarna ben ik in de glastuinbouw actief gebleven met een adviserende rol over de technologische vernieuwingen. Sinds 2010 hebben ik en Theo zelf PV installaties op onze daken. In 2011 heb ik mezelf naast de glastuinbouw steeds meer bezig gehouden met zonnepanelen. En in 2012 ben ik met Theo Energie Alternatief begonnen om andere mensen te voorzien van duurzame energie.

Missie

Duurzame energie ofwel groene energie heeft veel voordelen ten opzichte van fossiele energie. Niet alleen is het beter voor het terugdringen van vervuiling van de aarde, maar het is ook op termijn financieel heel voordelig. De missie van Energie Alternatief is om de mensen te helpen aan duurzame en verantwoorde energievoorzieningen. Wij willen stimuleren dat mensen gaan voor duurzame en verantwoorde energie. En we kunnen zorgen voor een installatie tot bij u thuis of op uw dak.

Visie

Wij maken ons sterk voor duurzame en verantwoorde energie. Wij zien een toekomst met een meer duurzaam verantwoorde maatschappij, die minder afhankelijk is van de fossiele brandstoffen en van de leveranciers daarvan. We kunnen toch niet nu alle brandstof opmaken en onze kinderen straks met de rommel en de klimaatproblemen laten zitten?

Energie alternatief is een bedrijf dat zich bezig houdt met duurzame energieoplossingen.