Energie Alternatief

Energie Alternatief levert een oplossing op maat in de regio Arnhem en Nijmegen. Wij selecteren A-merk panelen met de meest gunstige verhouding tussen prijs en opbrengst. Door standaardisatie hebben wij grip op kwaliteit, zijn wij in staat om snel vanuit voorraad te leveren en profiteert u mee van de volumekorting bij inkoop.

Compleet systeem inclusief materialen en installatie

Onze prijzen zijn inclusief alle componenten, bevestigings- en aansluitmaterialen en installatie. Uitgangspunten zijn een goede bereikbaarheid van de woning, aanleg van kabels via de meest economische route en, indien hier ruimte voor is, het bijplaatsen van een nieuwe groep in de bestaande groepenkast.

Eventueel meerwerk wordt vooraf met u besproken bij het opstellen van de offerte.

Zonnepanelen

De beschikbare ruimte op het dak bepaalt het aantal panelen. Kleinere panelen als het passen en meten is, grotere bij voldoende ruimte. We betrekken deze van vooraanstaande leveranciers.
Garantie: 10 jaar op constructie en een opbrengstgarantie van 90% na 12 en 80% na 25 jaar.

Omvormer

Omvormers halen het maximale uit uw panelen, ook op de minder gunstige uren.
Garantie: 5 jaar fabrieksgarantie.

Installatie

Voor een goede installatie van uw systeem gebruiken wij de beste kwaliteit en wij hebben de kennis in huis om de juiste keuzes te maken. Hierdoor bent u ook na aanleg verzekerd van goede en snelle service.

Werkgebied Arnhem en Nijmegen

Energie Alternatief is gehuisvest in Oosterhout en is voornamelijk actief in Arnhem, Nijmegen en wijde omstreken.

Energie-Alternatief-werkgebied-Arnhem-Nijmegen

Ja, ik wil zonnepanelen op mijn dak

Ik heb interesse in zonnepanelen en wil dat Energie Alternatief mijn situatie opneemt.

Technische schouw aanvragen. Wij komen bij u langs om de details van de aanleg te bespreken. Daarvoor hebben wij uw gegevens nodig zodat wij een afspraak met u kunnen maken.

Neem contact met ons op Ontdek onze werkwijze